„МАСТЕР АРТ СОЛИСТИ” НАСТУПАЈУ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Концертом „Мастер арт солисти” младих музичких талената, полазника Мастер Арт Академије који ће се одржати у суботу 22. априла, од 19 часова, у великој општинској сали, наставља се програм „Музички сусрет генерација“, у ком полазници музичких школа једном месечно наступају пред Старограђанима.

Прилику да своје музичко знање, таленат и виртуозност представе староградској публици добили су млади музичари Мастер Арт Академије, који су до сада одржали преко 110 концерата широм Србије. Свој музички таленат и образовање представили су и на многобројним домаћим и међународним такмичењима.

Мастер Арт Академија је, од свог оснивања 2014. године, организовала десетак мастер класова професора из иностранства, који су се по својим резултатима и реномеу сврстали у светску елиту музичке педагогије, попут професора виолине Тимура Мељника и професора виолончела Георга Бајича из Беча (Аустрија), професора виолине Татјане Балашове из Москве (Русија), Игора Ткачука ;из Брисела (Белгија) и других.

Позивамо све Старограђане и љубитеље класике да присуствују овом концерту. Очекује вас разноврсни програм из богатог репертоара класичне музике, који се реализује у сарадњи Мастер Арт Академије и Градске општине Стари град. Улаз је бесплатан.