ЛАПТОП РАЧУНАРИ ЗА НАЈБОЉЕ

Као и претходних година, општина Стари град је наградила ђаке генерације школске 2006/07. године. Дванаест најбољих ђака средњих школа за свој труд је од општине добило најновије лаптоп рачунаре, књигу « Свеобухватна историја цивилизације», уз ЦД« Мала шетња Београдом».

«Сваке година наша општина награђује најбоље ђаке у генерацији јер желимо да их наградимо за труд и успех који су постигли али и да их подстакнемо да буду још успешнији. Желим вам да много среће и успеха и да вас ови поклони подсећају на вашу школу и општину», рекла је Мирјана Божидаревић, председница општине. Осим речи похвале ђацима, председница је упутила и професорима и директорима школа али и родитељима ђака.
Ово ласкаво признање ове године понели су Андреа Марковић из Балетске школе «Лујо Давичо», Горан Илић Бенке из МШ «Мокрањац», Јован Ђорђевић из МШ «Др Војислав Вучковић». Слободан Стојић је ђак генерације Ваздухопловно – техничке школе, Страхиња Станчић из Електротехничке школе «Никола Тесла» док је ђак генерације Електротехничке школе «Стари град» Алсен Шехаповић. Из Правно – биротехничке школе за ђака генерације изабран је Милорад Марковић, док је из Техничке школе за обраду дрвета, унутрашњу декорацију и пејзажну архитектуру изабран Лазар Батаница. Даница Перунчић је ђак генерације из Прве економске школе, Марија Живановић из Трговачке школе, док је из Математичке гимназије избран Младен Радојевић, а из Прве београдске гимназије за ђака генерације изабрана је Вања Ивош.
Награђени ђаци изразили су велико задовољство и захвалност општини на поклонима јер како кажу «драго им је што општина препознаје и награђује најбоље, јер није било лако доћи до ове ласкаве титуле».