КУРС ЕНГЛЕСКОГ ЗА МЛАДЕ СА СТАРОГ ГРАДА

Канцеларија за младе ГО Стари град у сарадњи са Британским саветом (British Council) и YALS мрежом у току фебруара и марта месеца 2012. године реализује бесплатан курс енглеског језика под називом „English for IT“, како би повећале образовне могућности младих из локалне заједнице за успостављање међународне сарадње са партнерима из иностранства и како би могли да користе различите прилике за стручно усавршавање, размену и повезивање. Реч је курсу који траје 50 часова (од по 45 минута) и који је намењен младима који имају почетно знање енглеског језика (изнад Cambridge ESOL B1).

Полазници ће на крају курса имати обавезу да прођу и завршни тест, након чега ће добити сертификат о завршеном курсуод British Council-a.
British Council и YALS ће одабрати 12 кандидата од укупног броја пријављених.

Постојећи капацитет канцеларија за младе за успостављање међународне сарадње са партнерима из иностранства. Због слабог познавања енглеског језика млади који раде/волонтирају у канцеларијама за младе често нису у могућности да користе различите прилике за стручно усавршавање, размену и повезивање.

Пријаве се примају до 27. јануара a више информација можете добити на телефон 011/3300 657, на веб сајту www.kzmstarigrad.org.rs, на www.facebook.com/aktivni.gradjani, као и доласком у просторије Канцеларије за младе Стари град, Македонска 42/4 соба 75, у термину од 12 до 15 часова.