КИНЕСКИ ТУРИСТИ У СРБИЈИ – ОЧЕКИВАЊА, ЖЕЉЕ И МОГУЋНОСТИ

Општина Стари град и Институт Конфуције организују у петак, 15. јуна, са почетком у 18 часова, трибину „Кинески туристи у Србији – очекивања, жеље и могућности”, која ће се одржати у свечаној сали, у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

На трибини ће говорити Јанг Чунмин, кинески стручњак за привредну и пословну сарадњу НР Кине са земљама Југоисточне Европе.

Господин Јанг Чунмин је дугогодишњи економски дипломата у земљама бивше Југославије. Током каријере бавио се успостављењем и развијањем привредне сарадње Кине, данас прве светске економије, са Србијом, Босном и Херцеговином и Хрватском и слови се за стручњака који добро познаје економске и привредне проблеме у региону. Господин Чунмин данас ради као виши саветник компаније NUCTECH за Европу, а предавање ће одржати на српском језику.

Ово је прва у низу трибина коју ће Градска општина Стари град реализовати у наредном периоду на сличне теме, са жељом да се унапреди укупна привредна и туристичка понуда Старог града и Београда.

Више информација о предстојећој трибини можете добити позивом на телефонске бројеве Одсека за туризам Управе ГО Стари град 011/ 3300 – 678 и 3300- 541, као и електронским путем на мејл: turizam@starigrad.org.rs