КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ДОДЕЛИЛА СЕРТИФИКАТЕ

Свечана додела сертификата за 16 свршених полазника курса за писање пројекта, у организације Канцеларије за младе Старог града и Мреже студената Србије, одржана је данас у просторијама ГО Стари град. Овом догађају су присуствовали Мирјана Божидаревић, председница општине, Марина Вуловић, Ђорђе Спасић и Бојан Мојсоски, координатори општинске Канцеларије за младе, као и Петар Кордић из Мреже Студената.

– Ми ћемо ускоро моћи да аплицирамо за средства ЕУ, по разним питањима. С обзиром да сте завршили овај курс, надам се да ће неко од вас бити заинтересован да нам помогне у писању пројеката, и тако буде ангажован на повременим пословима. Ваша помоћ ће нам бити драгоцена и зато желимо да вас, макар на симболичан начин, похвалимо што сте учествовали у овом курсу. Отворени смо за све ваше добре идеје – рекла је полазницима Мирјана Божидаревић.

Према речима Петра Кордића, овај пројекат је припреман два месеца, а сами течајеви су одржавани током два викенда у периоду септембар-новембар 2010. Пријава је ишла преко Канцеларије за младе Старог града, уз посредовање школских парламената староградских средњих школа.

– На овај пројекат сам се пријавио преко пријатеља. Било је веома занимљиво. Научио сам нешто ново уз дружење, што ћу моћи да додам на свој CV каже – Милош Петровић, студент IV године Факултета за пословне студије Мегатренд:

Ивана Николић, студент II године Економског факултета у Београду истакла је да су утисци веома задовољавајући.

-Као члану Одреда извиђача Иво Лола Рибар, ово ће нам бити веома потребно како бисмо могли да аплицирамо за финансијску помоћ, чиме бисмо остварили своје снове као извиђачи – додала је Ивана.