„ЈЕВРЕМОВA – УЛИЦA СУСРЕТА“: ЧАРОЛИЈА ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

На јубиларној 10. манифестацији „Јевремова – улица сусрета”, која се одржава у недељу 1. априла, општина Стари град у сарадњи са вртићима важну улогу додељује деци, којој ће бити посвећен велики део програма на недељној прослави.

– Велико ми је задовољство што од самог почетка наша установа, која се налази овде у комшилуку у Јевремовој, активно учествује у овој општинској манифестацији. Гледамо како из године у годину овај догађај расте заједно са бројним генерацијама деце која у њему учествују. Ове године на дечијем карневалу очекујемо око 600 најмлађих учесника, и сигурна сам да ће и ове године уживати у тој чаролији, каже Сања Лазовић, заменица директорке Предшколске установе „Дечији дани”.

Међу бројним извођачима у недељу у Јевремовој биће и Милена Рајковић, виолинисткиња „Интермецо квартета“.

– Морам да кажем да су моји утисци везани за манифестацију у Јевремовој врло посебни и лични. Прошле године је Интермецо квартет” први пут учествовао и то су фантастични утисци и слике које вас чине живим, када видите да све генерације које дођу уживају у музици коју изводите. И ове године смо спремили занимљив репертоар, различите жанрове, неке култне рок и поп нумере у изведби класичног квартета, и надам се да ће сви посетиоци уживати, поручује Милена Рајковић.