ХУМАНИ ПОЛИЦАЈАЦ СА СТАРОГ ГРАДА У ЗВЕЧАНСКОЈ

Полицајац Саша Кнежевић, припадник „Речне полиције“, који се по трећи пут одрекао новчане награде „полицајац месеца“ посетио је Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици. Награду од 5. 000 динара, који му је за посебне резултате у раду доделила ГО Стари град, Кнежевић је поклонио деци а Општина је са додатних 95.000 динара финансијски помогла рад Центра. Хумани полицајац Саша Кнежевић и члан Већа Ристо Рацо уручили су данас новчану донацију директору Центра Зорану Милачићу и провели пријатно преподне у дружењу са малишанима.

-Ја сам награђен за спасилачке активности у служби, а награде сам се одрекао у добротворне сврхе како бих помогао деци из Звечанске улице. Њима недостају родитељи, које ми не можемо да заменимо, али уз свако од нас може да помогне да њихова младост буде лепша- изјавио је Кнежевић.

Директор центра за заштиту одојчади, деце и омладине Зоран Милачић изразио је задовољством поводом одличне сарадње са полицијом, и додао да Саша Кнежевић даје добар пример, јер се само контактима и сарадњом може помоћи нашој деци у Центру.

-Гест Саше Кнежевића је подстрек сваком појединцу да помогне онима којима је помоћ најпотребнија.. Деца која су незбринута и она са сметњама у интелектуалном развоју заиста то заслужују- додао је члан већа ГО Стари град Ристо Рацо.

Малишани из Звечанске, који су искористили сунчан дан и провели га на игралишту, нису крили задовољство када су видели да им је у госте стигао полицајац. Искористили су прилику да се сликају са њим и попричају о свему што их занимало.