ГРАД БЕОГРАД И ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ОРГАНИЗУЈУ БЕСПЛАТАН КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ ПРОГРАМ ТОКОМ ЛЕТА У ЦЕНТРУ ГРАДА

Овог лета Београд живи најавио је председник Градске општине Радослав Марјановић гостујући у јутарњем програму телевизије ”Пинк”. Осврнувши се на велики успех ове општине по питању броја вакцинисаних становника, у свом обраћању председник је истакао да је изузетно поносан на своје комшије које су, у можда најтежим тренуцима, показали своју одговорност према целокупној заједници. Као захвалност за све што су учинили за свој град и своју заједницу, Град Београд и општина Стари град организују за све грађане бесплатне културно-уметничке и спорстке садржаје.

„Сутра почиње манифестација Београд живи која у склопу свог програма обухвата радионице за основце које ће се одржавати на Топличином венцу и на платоу испред павиљона Цијета Зузорић, затим ревијални дечији програм у склопу којег ће се одржавати дечији концерти у Улици цара Лазара”, најавио је председник општине и додао да ће на Коцанчићевом венцу бити отворен летњи биоскоп где ће сви наши суграђани током јула и августа моћи да прате бесплатне филмске пројекције.

У склопу овог отвореног летњег биоскопа, у периоду од 21. јула до 25. јула биће одржан и Фестивал француског филма, те се очекује велики број филмофила који ће уживати у пројекцијама под отвореним небом. Целокупан програм можете пронаћи на следећем линку.

За најстарије становнике ове општине, од 7. јула, када ће бити отворен Услужни центар Стари град биће организовати излети, вожње бродом као и радионичарски програм, а сви заинтересовани сениори могу доћи у Услужни центар и пријавити се за неки од програма.