GRAD BEOGRAD I OPŠTINA STARI GRAD ORGANIZUJU BESPLATAN KULTURNO UMETNIČKI PROGRAM TOKOM LETA U CENTRU GRADA

Ovog leta Beograd živi najavio je predsednik Gradske opštine Radoslav Marjanović gostujući u jutarnjem programu televizije ”Pink”. Osvrnuvši se na veliki uspeh ove opštine po pitanju broja vakcinisanih stanovnika, u svom obraćanju predsednik je istakao da je izuzetno ponosan na svoje komšije koje su, u možda najtežim trenucima, pokazali svoju odgovornost prema celokupnoj zajednici. Kao zahvalnost za sve što su učinili za svoj grad i svoju zajednicu, Grad Beograd i opština Stari grad organizuju za sve građane besplatne kulturno-umetničke i sporstke sadržaje.

„Sutra počinje manifestacija Beograd živi koja u sklopu svog programa obuhvata radionice za osnovce koje će se održavati na Topličinom vencu i na platou ispred paviljona Cijeta Zuzorić, zatim revijalni dečiji program u sklopu kojeg će se održavati dečiji koncerti u Ulici cara Lazara”, najavio je predsednik opštine i dodao da će na Kocančićevom vencu biti otvoren letnji bioskop gde će svi naši sugrađani tokom jula i avgusta moći da prate besplatne filmske projekcije.

U sklopu ovog otvorenog letnjeg bioskopa, u periodu od 21. jula do 25. jula biće održan i Festival francuskog filma, te se očekuje veliki broj filmofila koji će uživati u projekcijama pod otvorenim nebom. Celokupan program možete pronaći na sledećem linku.

Za najstarije stanovnike ove opštine, od 7. jula, kada će biti otvoren Uslužni centar Stari grad biće organizovati izleti, vožnje brodom kao i radioničarski program, a svi zainteresovani seniori mogu doći u Uslužni centar i prijaviti se za neki od programa.