ГО СТАРИ ГРАД ОБЕЛЕЖАВА СЛАВУ ЦВЕТИ И ДАН ОПШТИНЕ МАНИФЕСТАЦИЈОМ “ЈЕВРЕМОВА – УЛИЦА СУСРЕТА”

Стари град ће у недељу, 13. априла, обележити славу Цвети и Дан општине традиционалном манифестацијом „Јевремова – улица сусрета“, шесту годину за редом.

Дуж Улице Господар Јевремова, која се протеже од Калемегдана до Скадарлије, од 12 до 14 сати Старограђанима и посетиоцима „улице сусрета“ представиће се око 100 удружења грађана, институције, установе, вртићи, школе, Канцеларија за младе и Волонтерски сервис општине Стари град, Установа културе „Пароброд“, СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“, Дом здравља „Стари град“, културно – уметничка друштва, као и верске заједнице централне градске општине.

Свечано отварање манифестације заказано је тачно у подне испред куће Стевана Стојановића Мокрањца (на углу Доситејеве и Јевремове улице), када ће наступити староградски хорови, са програмом који је посвећен обележавању стогодишњице од смрти чувеног српског композитора.

Такође, испред УК „Пароброд“ у 12 сати почиње „JAZZVREMOVA“ која ће трајати до 18 часова.

Подсећамо вас да „коцкицу“, симбол манифестације можете добити на свим штандовима дуж Јевремове улице. Сигурни смо да ће бити пуно позитивних утисака које ћете у њој сачувати до следеће године.

Покретач и покровитељ манифестације „Јевремова – улица сусрета“ је Градска општина Стари град.