“ГАЛЕТОВА ПЛИВАОНИЦА” – БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА НЕПЛИВАЧЕ И ШКОЛА ПЛИВАЊА ЗА ДЕЦУ СА СТАРОГ ГРАДА

СРПЦ “Милан Гале Мушкатировић”, у сарадњи са општином Стари град, у оквиру “Галетове пливаонице”, припремио је за све староградске основце и предшколце два програма – бесплатну школу за непливаче и бесплатну школу пливања!

Пријављивање за “Галетову пливаоницу” почело је првог октобра, а све што је малишанима потребно јесте ђачка књижица.

Бесплатни програми “Галетове пливаонице” обухватају осмонедељну обуку, а тренинзи се одвијају два пута недељно.

Бесплатна школа за непливаче ;почиње тестирањем пријављених основаца и предшколаца на основу којег ће се формирати групе полазника, прилагођене најбољем постизању жељених резултата.

Након обуке, у малом базену, сви полазници ће проћи завршно тестирање, добиће дипломе, а у зависности од постигнутих резултата, наставиће усавршавање у бесплатној школи пливања, намењеној основцима који већ знају да пливају, и који желе да се усаврше и да савладају нове стилове пливања.

Школа ће се одвијати на олимпијском базену, а подразумева учење техника три стила – прсно, краул и леђно пливање. На крају школе полазнике такође, очекује завршно тестирање, као и додела диплома.

Све програме ;Галетове пливаонице”, воде професори физичког васпитања и спорта, сертификовани тренери са дугогодишњим искуством, који пружају адекватан стручни надзор и чији је рад прилагођен појединачним потребама и способностима сваког полазника.

Позивамо староградске основце и прешколце са Старог града да се пријаве за бесплатну школу “Галетове пливаонице”;на телефон: 011/ 26 22 578, или путем мејла на: info@jpmgm.co.rs