ФЕСТИВАЛ СУПЕРНАТУРАЛ У НЕДЕЉУ, 25. АПРИЛА

Четврти Супернатурал фестивал биће одржан 25. априла код Хајдучке чесме на Кошутњаку. Учешће су потврдиле и домаће групе Дарквуд Даб и Сви на под. Један од покровитеља овогодишњег фестивала била је општина Стари град, која је за организацију ове традиционалне пролећне манифестације издвојила 325.000 динара.

Главне звезде фестивала су Зион Траин – пионири и неоспорни лидери у даб/денс жанру последњих двадесет година. Међу учесницима фестивала биће и блуз гитариста Адам Реферти, као и јапански драм’ен’бејс ди-џејеви Аки и Јуки.

Фестивал ће имати два стејџа – Биодизел, где ће уз поментуе наступити и ди џеј Брка, Нејкед, Јасна Јовићевић Импров Колектив… и Диско ливаду – где ће музику пуштати ди-џеј Евокс, Пепе, Браца Буразери, Алекс Монстер, Фелони Флатс, ДјурДЈа. Дечији програм у ком учествују Миња Субота, Добрица Ерић и Дечји хор „Чаролија“ почиње у 10:00 на Биодизел стејџу, док журка за „старије“ стартује у 14.00.

Улаз за децу је бесплатан, а за одрасле карте ће моћи да се купе на дан одржавања фестивала, испред улаза, по цени од 300 динара.