ДОДЕЛА „КРИСТАЛНЕ НАГРАДЕ“ НАЈБОЉЕМ ПРОЈЕКТУ МЛАДИХ И ЗА МЛАДЕ У 2009

Добитник „Кристалне награде“, коју Дом омладине Београда, ProConcept додељују најбољем пројекту младих и за младе у 2009. години, биће проглашен данас, 23. фебруара, у 19 часова на свечаности у сали „Американа“ Дома омладине.

Конкурс за „Кристалну награду“ био је отворен од 18. јануара до 8. фебруара a у конкуренцији су била 43 пројекта. Поред „Кристалне“, на свечаности у Дому омладине 23. фебруара, биће додељене и награде за „Најбољу пројектну идеју“ и „Најбољи комуникациони приступ пројекту“.

Доделу „Кристалне награде“ заједно са Olof Palme Intwernational Centar i ProConcept подржала је и Градска општина Стари град. Награда најбољем пројекту младих и за младе у 2009. години износи 300.000 динара.

Мирјана Божидаревић, председница општине Стари град, уручиће награду за „Најбољу пројектну идеју“. Новчани износ ове награде је 150.000 динара.

„ Berlitz“ ће награђенима за Најбољи комуникациони приступ пројекту обезбедити бесплатно похађање семинара „Састанци и презентације“, док ће добитницима „Кристалне“ и награде за „Најбољу пројектну идеју“ доделити ваучере у висини од 5.000 динара, које могу искористити за учење неког од страних језика у наредном периоду. Такође свим учесницима који су послали своје предлоге пројекта „Berlitz“ ће омогућити попуст од 10 одсто на учење неког од страних језика. Ученици попуст могу искористити у наредних шест месеци.