ДЕДА МРАЗ ЈЕ СТИГАО НА СТАРИ ГРАД: ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА ЗА СТАРОГРАДСКЕ МАЛИШАНЕ

У оквиру манифестације  „Староградска зима“ јуче је почела свечана подела новогодишњих пакетића у великој сали Градске општине Стари град.

„Ово је први  пут да Градска општина Стари град дели новогодишње пакетиће за сву децу која живе на нашој општини. Веома сам срећан што је преко 3000 малишана са наше општине добило свој новогодишњи пакетић, и надам се да ћемо следеће године имати још већи број. Безбрижно и безбедно одрастање наших најмлађих суграђана је наш најважнији задатак и због тога планирамо да и у 2022. години организујемо бројне бесплатне програме, радионице и активности”, рекао је Радослав Марјановић, председник општине Стари град поводом почетка свечане поделе пакетића и нагласио да ће ова акција постати традиционална, јер је брига о деци предшколског и школског узраста један од приоритета у раду наше општине.

Деда Мраз је стигао на Стари град и већ првог дана обрадовао преко 800 староградских малишана узраста до 15 година. Током свечаности староградске девојчице и дечаци имају и прилику да се фотографишу са Деда Мразом и друже са аниматорима.

Родитељи који су пријавили своју децу за новогодишње пакетиће могу их преузети у свечаној сали наше општине до 29. децембра, у периоду од 12 до 21 сат.

Подсећамо да се манифестација „Староградска зима“ одржава од 17. децембра до 23. јануара у Парку војводе Вука на Топличином венцу. Старограђани имају прилику да сваког дана и вечери уживају у наступима домаћих ди-џејева и музичких звезда, да са собом доведу и своје малишане на креативне радионице у Музеју примењених уметности, као и на дружење са јунацима из бајки и концерте, који су за нашу децу посебно осмишљени.

Током манифестације у 10 гастро-кућица најбољих београдских ресторана припремају специјалитете за љубитеље добре хране и пића, радним данима од 15 до 22, а викендом од 11 до 23 часа.

„Староградску зиму“ можете пратити и на друштвеним мрежама, а целокупан програм можете преузети на линку.