ЧИСТЕ РУКЕ ЖИВОТ БЕЗ БОЛЕСТИ

У Србији је проглашена епидемија А Н1Н1 и у наредном периоду се очекује други талас новог грипа. Хигијена руку је свакако најважнија мера заштите против заразних болести. Када нисмо у могућности да их оперемо препоручује се употреба дезифицијенаса.

Општина Стари град је одлучила да сваком домаћинству поклони по један, квалитетан, нетоксичан, ефикасан и једноставан за употребу дезифицијенс у спреју, који штити од вируса и спречава његово ширење.

Поклон се доставља директно на врата стана, почев од 4. децембра, и трајаће наредних седам дана. Општина је грађанима , пре месец дана, поделила и заштитне епидемиолошке маске за једнократну употребу.

Градскa општинa Стари град жели да покаже да је здравље грађана апсолутни приоритет и да се оваквим акцијама у време пандемије покаже да су превенција и солидарност најважније особине социјално одговорног понашања како појединаца тако и друштва у ванредним ситуацијама. Позивамо суграђане да буду солидарни како би свако домаћинство добило по један дезифицијенас у спреју.