БЕСПЛАТНО КУПАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ НА “ГАЛЕТУ”

СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ у сарадњи са општином Стари град, за своје најстарије посетиоце припремили су специјално изненађење. До краја летње сезоне, сви пензионери са Старог града имаће бесплатан улаз на спољашње базене овог спортског центра. Марко Бастаћ из ГО Стари град, наводи како је намера општине била да се се пензионерима омогући да до краја лета уживају у популарном дорћолском купалишту, који иначе посећује велики број најстаријих суграђана.

– Кроз различите акције и пројекте трудимо се да бринемо о нашим суграђанима. Свесни смо колико нашим пензионерима значи рекреација, као и расхлађење током врелих летњих дана – рекао је Бастаћ.

Сви пензионери са Старог града који желе да користе ту могућност, довољно је да са собом понесу чек последње пензије и имаће прилику да бесплатно пливају на базенима „Милан Гале Мушкатировић“.

Популарни “Гале” данас је један од најмодернијих спортских и пливачких центара у земљи. Разноврсни програми на услузи су корисницима током целе године и потпуно су приступачни и особама са инвалидитетом.