„СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ”: ПЕТИ ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИХ ПРОГРАМА ЗА ДЕЦУ И РОДИTEЉЕ-ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА РОК ЗА ПРИЈАВЕ ПРОДУЖЕН ДО 18. ОКТОБРА!


ДРАГИ РОДИТЕЉИ,

Желимо да вас позовемo да пријавите ваше малишане и децу на нови, Пети циклус бесплатних активности у оквиру програма „Стари град мисли на тебе”.

Као што смо и обећали, настављамо са пажљиво припремљеним програмима које је до сада похађало преко 3600 староградских малишана, у преко 40 различитих спортских, едукативних и креативних програма које је за вас, вашу децу, будуће родитеље, за труднице и маме са бебама, припремила наша општинa.

Бројне едукативне и креативне радионице, школе језика и различити спортски програми, програми за труднице и маме са бебама, само су део овогодишњег креативно осмишљеног програма за наше суграђане.

ПОГЛЕДАЈТЕ СПИСАК И  ДЕТАЉАН ОПИС ПЕТОГ ЦИКЛУСА БЕСПЛАТНИХ ПРОГРАМА „СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ”

Право на учешће у бесплатним програмима имају родитељи и деца са територије наше општине, као и она која похађају предшколску или школску установу на територији Старог града.

За све бесплатне програме своје малишане и децу могу пријавити искључиво родитељи у Услужном центру општине Стари град , уз Староградску картицу.

Приликом пријаве, уколико дете нема пребивалиште на територији општине Стари град, неопходно је доставити на увид ђачку књижицу или потврду да дете похађа предшколску установу која се налази на општини Стари град.

За децу са пребивалиштем на Старом граду потребно је донети здравствену или ђачку књижицу детета на увид.

Пријаве се обављају се у Услужном центру (приземље општинске зграде, улаз из Нушићеве улице), радним данима од 8 до 20 часова , као и викендом од 10 до 14 сати.

Због великог интересовања рок за пријаве је продужен до 18. октобра!

Више информација o петом циклусу бесплатних програма „Стари град мисли на тебе“ заинтересовани могу добити позивом на број Услужног центра 0800 077775 или на интернет страници општине www.starigrad.org.rs.

Посетите наш Услужни центар и преузмите своју персонализовану картицу!