БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА У ВРТИЋИМА НА СТАРОМ ГРАДУ

Полазећи од уверења да сва деца заслужују једнаке шансе за учење и развој, Градска општина Стари град обезбедила је бесплатне часове енглеског језика за петогодишњаке и шестогодишњаке у вртићима који се налазе на територији наше општине.

Бесплатни часови првог светског језика одржаваће се у време боравка деце у вртићу, током целе године, а спроводиће се по лиценцираном програму предвиђеном за узраст од 5 и 6 година.

– Познато је да деца у том узрасту упијају информације попут сунђера, уче и усвајају нова знања са лакоћом и кроз игру. Зато смо уложили велике напоре да сваком дечаку и девојчици са Старог града омогућимо да већ у вртићу овлада основама енглеског језика. Овим потезом ослобађамо родитеље плаћања додатних активности, а нашој деци дарујемо знање које ће им бити одлична основа за наставак учења језика који цео свет разуме – каже председник општине Стари град Марко Бастаћ и истиче да се познавање енглеског језика у савременом добу подразумева попут познавања таблице множења и да је због тога важно да се са учењем почне на време.

Општина позива родитеље малишана од 5 и 6 година, који похађају неки од вртића на Старом граду, да пријаве своју децу на бесплатне часове енглеског језика у вртићима позивом на број општинског Контакт центра 785-2-999.

Пријаве трају до петка 6. октобра.