ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ РЕГИОНАЛНОГ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОДРУЧЈА ГРАДА БЕОГРАДА

Савет за грађевинске и комуналне послове Градске општине Стари град обавештава заинтересоване суграђане, физичка и правна лица, да је Комисија за планове Скупштине града Београда објавила да се РАНИ ЈАВНИ УВИД У ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ РЕГИОНАЛНОГ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА АДМИНИСТРАТИВНОГ ПОДРУЧЈА ГРАДА БЕОГРАДА, може обавити у згради Градске управе, у 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) од 25. септембра до 9. октобра текуће године, сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Представник обрађивача измена и допуна овог плана даваће заинтересованим лицима све потребне информације о предложеним решењима током раног јавног увида уторком и четвртком, од 12 до 18 часова.

Савет за грађевинске и комуналне послове ГО Стари град овим поводом позива Старограђане да своје примедбе, сугестије или предлоге на измене и допуне плана доставе Савету електронским путем на мејл: savetgik@starigrad.org.rs најкасније до 8. октобра 2017. године

Општински Савет за грађевинске и комуналне послове ће испред Градске општине Стари град доставити обједињено мишљење о изменама и допунама овог плана Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове – Комисији за планове за предлог Измене и допуне Регионалног просторног плана административног подручја Града Београда.

ПРИЛОГ:

1. ИЗМЕНА И ДОПУНА РЕГИОНАЛНОГ ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

2. ГРАФИЧКИ ПРИКАЗ ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ

3. Више инфомација ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ