„СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ“: ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ПОКЛАЊА СУГРАЂАНИМА, КОРИСНИЦИМА „СТАРОГРАДСКЕ КАРТИЦЕ“, БЕСПЛАТНЕ КАРТЕ ЗА ОТВОРЕНЕ БАЗЕНЕ СРПЦ „25. МАЈ“

Градска општина Стари град  обезбедила је бесплатне карте за отворене базене СРПЦ „25. МАЈ – Милан Гале Мушкатировић“ за све суграђане који поседују персонализовану староградску картицу програма „Стари град мисли на тебе“, у периоду од 13. до 27. јула ове године.

Старограђани који поседују ову картицу своје бесплатне карте за популарну дорћолску плажу и један од најлепших београдских базена могу подићи од 7. јула у просторијама Услужног центра Градске општине Стари градкоји се налази у општинској згради, улаз из Нушићеве улице, сваког радног дана од 8 до 16 часова.

Све додатне информације могу се добити и бесплатним позивом на телефонски број Услужног центра: 0800 077 775 .

Напомињемо да своје  бесплатне карте за отворене базене СРПЦ „25. Мај – Милан Гале Мушкатировић“ наши суграђани могу да искористите од 13. до 27. јула, радним данима у свим терминима, осим викендом.

Летња сезона купања на „25.мају“ почела је 17. јуна ове године. Током врелих јулских дана представља право освежење за Старограђане, свих генерација. У склопу центра грађанима су на располагању три отворена базена: велики олимпијски базен, рекреативни базен дубине 1,20 метара, који је опремљен садржајима карактеристичним за аква-паркове са преливном печурком, три „ластина репа”, хидромасажни зидни гејзир и централни гејзир, док је трећи, најмањи базен на услузи деци.

У СРПЦ „25.мај-Милан Гале Мушкатировић“ посебна пажња је посвећена квалитету воде, која је стално контролисана од надлежних и увек је високог квалитета. О безбедности и сигурности посетилаца бринe неколико служби – обезбеђења, техничка служба, дежурна медицинска, служба за одржавање хигијене, као и спасилачка служба.