БЕСПЛАТНА ПРОЈЕКЦИЈА ИТАЛИЈАНСКОГ ФИЛМА „МЛАДОСТ” ЗА КОРИСНИКЕ „СТАРОГРАДСКЕ КАРТИЦЕ”

Староградски пензионери имали су прилику да међу првима буду посетиоци реновираног Дома синдиката, захваљујући успешној сарадњи општине и Комбанк дворане. Бесплатна пројекција италијанског филма „Младост” за кориснике „Староградске картице” одржана је јуче у подне, а најстарији Старограђани уживали су у филмском остварењу славног Паола Сорентина.

Осамдесетједногодишњи Љубиша Грубач се присећа далеке 1955. године када је дошао у Београд и градње Дома синдиката.

– Као младић сам често долазио овде, јер је то било главно место за концерте и фестивале. Драго ми је да је реновирана дворана, јер заслужује да засија новим сјајем. Пространо је, светло, сала је удобна, одушевљен сам – каже господин Грубач.

Госпођа Марта Тадић, каже да је избор филма фантастичан и да је прилагођен пензионерима јер обрађује теме које су њима блиске.

– Ганута сам и врло емотивна јер сам у филму препознала дилеме које препознајем и код себе – каже госпођа Тадић, истакавши да је захвална на прилици да посети Комбанк дворану.

У плану је организација још пројекција за сениоре Старог града, а они, као и сви корисници „Староградске картице” остварују 12,5 одсто попуста на цене улазница за програме које Комбанк дворана организује радним данима.