„ALL STARS SALSA MOTION WEEKEND VOL.5”

Јубиларни, пети по реду међународни фестивал салсе и других карипских плесова „All Stars Salsa Motion Weekend Vol.5“ одржава се од 01. до 03. априла 2011. године

Организатори овог престижног плесног догађаја су Школа салсе “Примера” и Плесни студио “Лорд” из Београда, а покровитељи – Општина Стари град и Канцеларија за младе општине Стари град. Семинару ће присуствовати преко 400 учесника из Србије и из иностранства, а програм је намењен плесачима свих плесних стилова, без обзира на ниво знања и плесно искуство.

Током фестивалског викенда у Београду биће одржано више од 30 плесних радионица (Salsa Cubana, LA Salsa, Salsa Partnerwork, Bachata, Bachatango, Man and Lady Salsa Style, Rueda de Casino, Timba, Reggaeton, Cha ChaCha, Latin Jazz, Dancehall, Latin Hip Hop, Salsa Footwork, Salsa Shines, New York Salsa Style, Zumba, Afrorumba…).

Радионице ће бити праћене плесним вечерима током све три вечери фестивала, Welcome i Gala Party ће се одржати у Установи културе Вук (Булевар краља Александра 77а) са почетком у 22h, док ће Farewell party бити одржан у клубу Бау Бау (Балканска 13) са почетком у 21h. Све плесне вечери ће бити праћене музиком најбољих салса dj-ева, а током Гала вечери својим show наступима представиће се инструктори и други учесници фестивала.

Први пут у Београду и Србији гостоваће директор и кореограф фолклорног ансамбла Ban Rarrá sa Kube,Isaias Rojas Ramirez.

Намера организатора је да Београд приближе Европи, како би он постао један од центара окупљања љубитеља плеса и културних дешавања. Главни циљ је повезивање младих из региона и представљање Београда као туристичке дестинације.

Више информација на www.salsamotionweekend.com, или тел: +381-60-60-66-996

Видео са прошлогодишњег фестивала: http://www.youtube.com/watch?v=iBstkVfuDI8