AIESEC „ГЛОБАЛНА ШКОЛА ПРЕДУЗЕТНИШТВА: СВЕ ПОЧИЊЕ ОД ЈЕДНЕ ИДЕЈЕ!

Пројекат „Глобална школа предузетништва” организује се са циљем да студентима и дипломцима омогући да стекну сва неопходна знања и вештине за покретање сопственог бизниса.

Учесници ће имати прилику да, од 10. јула до 11. августа, развијају пословне идеје у мултикултуралним тимовима, заједно са студентима из иностранства. Тимови ће проћи кроз сет радионица и предавања на којима ће научити како да направе маркетинг стратегију, истражују тржиште, пронађу инвеститоре и још много тога што ће им помоћи да своју идеју претворе у стварност.

Партнер пројекта – Delhaize Serbia, омогућиће полазницима школе предузетништва да се упознају са њиховом пословном праксом и организоваће додатне едукације за учеснике. Програм је намењен свима онима који имају већ имају пословну идеју, али и студентима који желе да науче нешто ново и опробају се у свету предузетништва.

Пројекат организује AIESEC организација са циљем да допринесе повећању запослености младих. AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих, која присуством у преко 120 земаља представља највећу студентску организацију. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, организација пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. Учешће на пројекту се наплаћује 800 динара.

Уколико желите да овог лета будете Глобални предузетник пријавите се ОВДЕ

Више информација може се пронаћи на Фeјсбук страници, Инстаграму или електронским путем ма мејл адреси: jelena.radonjic@aiesec.net