ОБУКА ПРВЕ ПОМОЋИ ЗА СТАРОГРАДСКЕ МЛАДЕ И БУДУЋЕ РОДИТЕЉЕ: „ОНО ШТО ВАМ ЈЕ НАЈВРЕДНИЈЕ ЧУВАЈТЕ ЗНАЊЕМ“

Градска општина Стари град, у сарадњи са Црвеним крстом Стари град, организује једну од најпосећенијих обука прве помоћи за младе и будуће родитеље, која ће се одржати у петак, 25. марта, са почетком у 18 часова, у великој сали ГО Стари град, Македонска 42.

Током обуке, лекари и представници Црвеног крста Стари град, вишеструки победници на многим европским такмичењима из прве помоћи, упознаће полазнике и полазнице овог едукативног курса како да поступају у потенцијалним, ванредним ситуацијама, са којима се можемо ненадано сусрести у свакодневном животу.

Полазници обуке имаће прилику да добију све потребне информације и да се упознају како да поступају на месту незгоде, која су средства за пружање прве помоћи, како зауставити крварење, збринути ране или опекотине и још много практичних и корисних савета како би прибрано и без панике поступали у таквим ситуацијама, и што је најважније, како да примене све потребне мере збрињавања.

Такође, након обуке и предавања присутни ће моћи да размене мишљења, дискутују и поставе додатна питања присутним лекарима и члановима Црвеног крста Стари град.

Сви полазници ће добити и јединствени приручник уз чију помоћ ће увек бити у могућности да освежавање стечена знања.

Пријаве за обуку прве помоћи староградски млади и будући родитељи могу да изврше путем бесплатног позива на телефонски број Услужног центра ГО Стари град 0800 077775 или доласком у наш Услужни центар (улаз из Нушићеве).

ПРИЛОГ:

  1. БЕЛЕШКЕ ЗА ОБУКУ ИЗ ПРВЕ ПОМОЋИ
  2. АГЕНДА ОБУКЕ ЗА ПРВУ ПОМОЋ