УЗ „СТАРОГРАДСКУ КАРТИЦУ” ДЕСЕТ ОДСТО ПОПУСТА НА УЛАЗНИЦЕ И ПУБЛИКАЦИЈЕ НАРОДНОГ МУЗЕЈА

Народни музеј је 28. јуна, након пуних петнаест година, свечано отвoрен за посетиоце. Након обнове музејског здања посетиоце Народног музеја дочекује нова стална поставка, која обухвата хронолошки период од палеолита до уметности 20. века. Поставка је организована на три нивоа репрезентативног здања, на 5000м² изложбеног простора.

Градска општина Стари град је овим поводом свим корисницима „Староградске картице”, коју већ поседује око 8 хиљада Старограђана, омогућила 10 одсто попуста на улазнице и све музејске публикације.

„Староградска картица“ намењена је Старограђанкама и Старограђанима који свакодневно користе програме које наша општина организује за њих. Заинтересовани суграђани своју картицу могу преузети, уз личну карту, у општинском Контакт центру, који се налази у приземљу општинске зграде, преко пута велике сале, у Македонској 42.

Сви заинтересовани додатне информације о „Староградској картици”, као и о бројним општинским програмима намењеним Старограђанима, могу добити позивом на телефонски број 785-2-999.