ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ У „УЛИЦИ ОТВОРЕНОГ СРЦА” 2023. ГОДИНЕ

Градска општина Стари град ће у недељу, 1. јануара 2023. године  обележити почетак нове календарске године традиционалном манифестацијом „Улица отвореног срца“.

У оквиру припрема за организцију ове манифестације, Градска општина Стари град позива грађане, појединце, удружења, установе, институције, вртиће, школе, културно-уметничка и спортска друштва, као и све заинтересоване који желе да представе своје активности дуж „Улице отвореног срца“, да се пријаве за учешће слањем мејл на адресу:  usluznicentar@starigrad.org.rs.

Пријава треба да садржи следеће информације – име и презиме одговорног лица, опис производа, фотографије производа, основне информације о бренду. 

Рок за пријаве је 23. децембар у 12,00 часова. Сви излагачи који буду изабрани од стране Одбора за организацију манифестације биће контактирати 26. децембра. 

Напомињемо да ће Одбор за организацију манифестације „Улица отвореног срца”, због ограниченог броја места, након пријема свих пријава извршити селекцију учесника.

Све додатне информације могу се добити добити позивом на телефон 0800 07 77 75 oпштинског Услужног центра или путем мејла: usluznicentar@starigrad.org.rs