СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ КОНЦЕРАТА У „ГВАРНЕРИЈУСУ“

У уторак, 22 децембра у 20 часова, у Центру лепих уметности „Гварнеријус“, у Џорџа Вашингтона 12, свечано ће се затворити циклус хуманитарних концерата, за помоћ дечјем Свратишту у Крфској улици. Циклус добротворних концерата у организацији Градске општине Стари град и „Гварнеријуса“, завршава се наступом сопрана Наташе Тасић Кнежевић, за коју кажу да је певачица“кристално јасног тона и светле боје гласа“ добитнице награда на такмичењима“IBLA GRAND PRIZE – Music Competition“ у Италији и „Лазар Јовановић“ код нас. Наташа ће се премијерно представити публици „Гварнеријуса“ уз сарадњу пијанисте и супруга Саше Кнежевића.

Пре концерта, председница општине Стари град, Мирјана Божидаревић и оснивач „Гварнеријуса“ виолиниста Јован Колунџија, ће представницима дечјег Свратишта уручити чек са средствима прикупљеним од продаје улазница и од донација.

На програму ће бити Шопен, Хендл, Вивалди, Пучини, Албениз, Луна, Јенко, Милојевић и Паисиело.

Подсећамо да су Градска општина Стари град и „Гварнеријус“ у априлу ове године покренули циклус хуманитарних концерата за помоћ дечјем Свратишту у Крфској улици у Београду. Још једном се упућује позив да се донација уа децу која немају свој дом уплате на рачун 840 – 744151843 – 84, модел: 97, позив на број 44-018.