ПОДРШКА МЛАДИМ И ПЕРСПЕКТИВНИМ СПОРТИСТИМА: ПРВИ СТАРОГРАДСКИ ВАТЕРПОЛО КУП ЗАКАЗАН ЗА 27. АВГУСТ

Први Староградски ватерполо куп биће одржан у суботу 27. августа у СРПЦ „25. мај – Милан Гале Мушкатировић” са почетком од 20 часова.

Градска општина Стари град наставља добру традиционалну сарадњу са ВК Дорћол и у циљу промоције ватерпола, као националног спорта, и младих и перспективних ватерполиста по први пут, у склопу Староградског лета, организује куп на којем ће поред ВК Дорћол учествовати и ВК Стари град, ВК Звезда и ВК Партизан.

„Овог лета организовали смо бесплатну школу пливања и ватерпола, на којој је учествовало више од 100 деце са наше општине“ истакао је Радослав Марјановић, председник општине Стари град и додао да је овај Староградски ватерполо куп „круна“ рада на промоцији младих спортиста, заједништва и правих вредности.

„Овај куп организујемо у циљу промоције и пружању подршке најуспешнијим полазницима летње ватерполо школе, које ћемо заједно са ГО Стари град и осталим партнерима стипендирати и омогућити им да даље наставе да се професионално баве овим спортом“ назначио је Марко Миличковић испред ВК Дорћол.

Позивамо вас да суботу вече проведете са својим пријатељима и породицом, и подржите младе наде ватерпола.

Улаз је бесплатан, а више информација можете добити путем друштвених мрежа ГО Стари град.