СТАРОГРАДСКА ЗИМА – ЧАРОЛИЈА ЗА СВЕ НАС

На Топличином венцу, у Парку војводе Вука, ове зиме одржаће се посебан програм пажљиво припремљен за баш све узрасте! Очекује нас новогодишња чаролија која ће трајати 36 дана. Од 17. децембра до 23. јануара Парк војводе Вука биће место на коме ћемо уживати у сјајној храни, топлим и хладним напицима и врхунској музици највећих звезда!

Све важне информације о дешавањима у оквиру Староградске зиме можете пратити на на следећем линку

ПРОГРАМ СТАРОГРАДСКЕ ЗИМЕ

Посетиоци ће имати прилику да ђускају уз музику домаћих ди-џејева, распевају се на наступима наших музичких звезда, доведу своје малишане на креативне радионице, дружење са јунацима из бајки и концерте посебно осмишљене за њих. У Музеју примењених уметности одржаваће се најразличитији типови радионица за све узрасте – од цртања до радионица етеричних парфема. И најслађе за крај – биће ту и 10 гастро кућица најбољих београдских ресторана који ће припремити најукуснију храну за све нас. “Loco Chef”, “Ž Burger”, “Inbox libijska kuhinja”, “La Taqueria” и многи други употпуниће догађај најразноврснијим гастрономским специјалитетима!

Сваки дан Староградске зиме посебно је испланиран и биће испуњен бројним занимљивим активностима за све – од дружења са Деда Мразом и Дизни јунацима, преко креативних радионица и за најстарије и за најмлађе, до различитих представа и концерата. Чека нас право празнично расположење и буђење новогодишњег духа!

Првог дана манифестације, 17. децембра од 17 часова у Парку војводе Вука чекају нас Деда Мраз и ди-џеј Тица са којима ћемо се загрејати и свечано отворити манифестацију! Током вечери уживаћемо у представи Националне фондација за игру, концерту за децу Леонтине и хора “Чаролија”, а врхунац вечери биће концерт “Lexington” бенда!

Први дан је само увод у сјајно испланиран програм препун квалитетног садржаја за све, а за целокупан програм и детаље пратите Староградску зиму на друштвеним мрежама! Запратите Староградску зиму на Инстаграму и Фејсбуку и поведите маме и тате, баке и деке, децу, пријатеље или симпатију на право место. Видимо се на Староградској зими у Парку војводе Вука!

Током трајања Староградске зиме, улаз у Музеј примењене уметности биће бесплатан сваког петка од 11 до 19 часова.

Програм “Староградска зима” организује Градска општина Стари град, Град БеоградБеоком сервисМондоАдриа Медиа магазини и Музеј примењених уметности.

Спонзори манифестације су “Coca-Cola”, Скијалишта Србија, “Mondelez”, “Pepsico”, “Chipsy”, Clipsy”.

ПРОГРАМ СТАРОГРАДСКЕ ЗИМЕ
ВЕСТИ – СТАРОГРАДСКА ЗИМА