СТАРОГРАДСКА ЗИМА – СТВАРАМО УСПОМЕНЕ

Новогодишња чаролија стигла је на Стари град! Другу годину заредом, Градска општина Стари град у сарадњи са многобројним партнерима, организује новогодишњи програм на чак четири локације. Од 20. децембра па све до 14. јануара сви Београђани имаће прилику да уживају у разноликом празничном програму који ће се реализовати у згради Градске општине Стари град (Македонска 42), у Светогорској – улици отвореног срца, у Скадарлији ( Кућа Ђуре Јакшић) и на Топличином венцу (Парк војводе Вука и Музеј примењене уметности). Програм је прилагођен свим узрастима, а највише активности припремљено је за малишане.
У сали Градске општине Стари град малишани и њихови родитељи биће у прилици да уживају у филмским пројекцијама, позоришним представама, концертима и магичним креативним радионицама.
Парк војводе Вука биће место дружења са јунацима из бајки, вилама и вилењацима, Деда Мразом и његовим помоћницима и све то уз сјајан музички програм! У нову годину улазимо уз добру атмосферу заједно са Марком Луисом који ће одржати концерт за децу од 16 часова на Топличином венцу. Када најмлађи пожеле да предахну, у Музеју примењених уметности одржаваће се најразличитији типови дечјих радионица – од цртања, преко израде новогодишњих украса, до рециклаже.
Посетиоци ће имати прилику да уживају у музичком програму који су припремили познати ресторани боемске четврти, распевају се и угреју уз кувано вино у бајковито украшеној Скадарлији. Традиционално, првог дана Нове године, срешћемо се у Светогорској – улици отвореног срца, где нас очекује музички програм за најмлађе, дружење са мађионичарима, акробатама и јунацима из бајке, а своје уникатне производе понудиће велики број домаћих произвођача.

Сваки дан Староградске зиме посебно је испланиран и биће испуњен бројним занимљивим активностима за све – од дружења са Деда Мразом и Дизни јунацима, преко креативних радионица и за најстарије и за најмлађе, до различитих представа и концерата. Чека нас право празнично расположење и буђење новогодишњег духа!

Целокупан Програм Староградске зиме можете погледати ОВДЕ 

Запратите Староградску зиму на Instagramu и Facebooku и поведите маме и тате, баке и деке, децу, пријатеље или симпатију на право место. Видимо се на Староградској зими, месту где стварамо успоменe.

СТАРОГРАДСКА ЗИМА – ПРОГРАМ