ШКОЛА РОДИТЕЉСТВА „ЧАРОЛИЈА”: ЕДУКАТИВНО ДРУЖЕЊЕ СА БУДУЋИМ РОДИТЕЉИМА НА СВЕТСКИ ДАН ОЧЕВА (16. ЈУН)

Школа родитељства „Чаролија”, поводом Међународног месеца родитељства и Светског дана очева, 16. јуна организује едукативно дружење са будућим родитељима   у   великој сали   општине Стари град, Македонска 42, са почетком у 10 часова.

На Светски дан очева, у оквиру кампање Уницеф-а (Дечји фонд Уједињених нација) „Сваки тренутак је важан”, уз партнерску подршку ове светске организације, Градске општине Стари град и компаније CORD и ПС – Београд, очекује се да дружење окупи будуће родитеље којима ће се пружити све потребне информације и едукација о трудноћи, порођају, као и о нези новог члана породице.

Ово је јединствена прилика за интерактивну комуникацију и постављање питања, како здравственим радницима, тако и представницима брендова, поручују из  Школе родитељства „Чаролија” и наглашавају да је „дијалог јако битан и да очекују да да родитељи активно учествују у едукацији”.

Дружење има за циљ да помогне родитељима и старатељима да направе изборе који ће довести до оптималног развоја њихове деце, како би свако дете добило шансу за најбољи почетак у животу и добре основе за будућност.

Теме које ће се обрадити су битне за све родитеље, од припреме за порођај, самог порођаја, до бриге за новорођенче, са посебним освртом на улогу тате :

  • Добродошли у породилиште
  • Примена епидуралне анестезије
  • Присуство тате на порођају
  • Матичне ћелије и њихова примена у савременој медицини
  • Улога тате у трудноћи, током порођаја и родитељству
  • Тата, моја највеца подрска при дојењу
  • Бабy хандлинг
  • Нега коже бебе

На крају едукативног дружења будуће родитеље очекује и практична радионица обраде пупка, купања и повијања бебе.

Из Школе родитељства „Чаролија”, која промовише позитивно – подстицајно родитељство, са жељом да истакне улогу и значај породице, породичних вредности и одговорности у одрастању деце, поручују да ће се бројни „спонзори и партнери представити са својим производима, а том приликом свака трудница може директно, за штандом, сазнати све што је занима и упознати се са бенефитима њихових производа”.

Школе родитељства „Чаролија”, Уницеф и Градска општина Стари град позивају све будуће родитеље да се придруже едукативном разговору и да буду део кампање  „Сваки тренутак је важан!” Дечјег фонда Уједињених нација.

Пријавом се евидентирате за учешће у наградној игри, а за будуће родитеље предвиђени су и вредни поклони који ће им бити од велике помоћи.

Учешће на едукацији је бесплатно, уз обавезну пријаву на :

E-mail: skolaroditeljstva.carolija@gmail.com     

Добродошли у породилиште!