ШЕСНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Шеснаеста седница Скупштине Градске општине Стари град одржаће се у уторак, одржаће се у уторак, 27. фебруара ове године, са почетком у 15 сати, у Великој сали општинске зграде која се налази у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

Пред одборницима локалног парламента наћи ће се седам тачака Дневног реда, а у Прилогу ове вести можете преузети: Дневни ред 16. седнице, Извештај о раду Управе ГО Стари град за 2017. годину, Програм пословања Установе културе Градске општине Стари град „Пароброд“, Финансијски план пословања УК ГО Стари град „Пароброд“ за 2018., Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама ценовника услуга ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ и Предлог годишњег плана рада Општинског штаба за ванредне ситуације за 2018. годину.

Позивају се одборници да обавезно присуствују седници, а у случају оправдане спречености, дужни су обавесте Одељење за скупштинске послове, послове већа и председника, на телефон: 3223-345, 3227-859 или 3300-584.

Градска општина Стари град подсећа Старограђане и све заинтересоване да на општинском сајту www.starigrad.org.rs могу пратити онлајн пренос предстојеће седнице Скупштине, као и све седнице Већа Градске општине Стари град.

ПРИЛОГ:

1. ДНЕВНИ РЕД 16. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГО СТАРИ ГРАД – Преузмите ОВДЕ

2. ИЗВЕШТАЈ О РАДУ УПРАВЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД У 2017. ГОДИНИ – Преузмите ОВДЕ

3. ПРОГРАМ ПОСЛОВАЊА УСТАНОВЕ КУЛТУРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД „ПАРОБРОД“ – Преузмите ОВДЕ

4. ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ПОСЛОВАЊА УСТАНОВЕ КУЛТУРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД „ПАРОБРОД“ ЗА 2018. ГОДИНУ- Преузмите ОВДЕ

5. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЦЕНОВНИКА УСЛУГА ЈП СРПЦ „МИЛАН ГАЛЕ МУШКАТИРОВИЋ“ – Преузмите ОВДЕ

6. ПРЕДЛОГ ГОДИШЊЕГ ПЛАНА РАДА ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ЗА 2018. ГОДИНУ – Преузмите ОВДЕ

7. ДОПУНА ДНЕВНОГ РЕДА – Преузмите ОВДЕ

8. ПРАВИЛНИК О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ ПОСЛОВА УСТАНОВЕ КУЛТУРЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД „ПАРОБРОД“ – Преузмите ОВДЕ