СЕДАМНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД

Седамнаеста седница Скупштине Градске општине Стари град одржаће се у четвртак, 26. априла ове године, са почетком у 17 сати, у Великој сали општинске зграде, која се налази у приземљу општинске зграде, Македонска 42.

Пред одборницима локалног парламента наћи ће се пет тачака Дневног реда – Предлог Одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету Градске Општине Стари град за 2018. годину (Први Ребаланс), Предлог измена и допуна Кадровског плана Управе Градске општине за 2018. годину, Предлог Решења о давању сагласности на програм пословања и Посебан програм пословања ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“, Предлог решења о престанку важења решења о уступању грађевинског земљишта, као и Предлог решења о разрешењу заменика секретара Скупштине.

Позивају се одборници да обавезно присуствују седници, а у случају оправдане спречености, дужни су обавесте Одељење за скупштинске послове, послове већа и председника, на телефон: 3223-345, 3227-859 или 3300-584. p;

Градска општина Стари град подсећа Старограђане и све заинтересоване да на општинском сајту ;могу пратити онлајн пренос предстојеће седнице Скупштине, као и све седнице Већа Градске општине Стари град.

У Прилогу можете преузети:

  1. Дневни ред 17. седнице – Преузмите ОВДЕ
  2. Предлог Одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету Градске општине Стари град за 2018. годину (Први Ребаланс) – Преузмите ОВДЕ
  3. Предлог решења о давању сагласности на програм пословања ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ – преузмите ОВДЕ
  4. Програм пословања ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ – Преузмите ОВДЕ
  5. Одлуку о усвајању посебног програма коришћења помоћи оснивача ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ – Преузмите ОВДЕ
  6. Посебан програм пословања ЈП СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ – Преузмите ОВДЕ