РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ЗА ДОДЕЛУ ФИНАНСИЈСКЕ ПОДРШКЕ МЛАДИМ ТАЛЕНТИМА СА СТАРОГ ГРАДА

Комисија за младе таленте Градске општине Стари град расписала је Конкурс за доделу финансијске подршке младим талентима са Старог града, старости између 12 и 30 година. Конкурс је био отворен од 25. фебруара до 25. марта ове године. На основу спроведеног поступка, Комисија за спровођење конкурса донела је Одлуку којим се утврђује ранг листа пријављених учесника по Јавном конкурсу, за финансирање младих талената, којима се одобрава износ од по 10.000,00 динара нето.

Подсетимо, једнократна финансијска помоћ односи се на доделу награда за постигнуте успехе у овим областима, као и на усавршавање кроз студијска путовања, постдипломске и докторске студије, учешће на семинарима, летњим школама и међународним такмичењима.

Намера наше општине је да и на овај начин помогне младим и успешним људима и да им обезбеди средства за несметано усавршавање, даље образовање и развијање личних потенцијала у областима науке и образовања, спорта, културе и уметности.

Против ове Одлуке може се изјавити приговор председнику Градске општине у року од осам дана од дана објављивања исте на огласној табли Градске општине Стари град и порталу Градске општине. Пре подношења приговора, учесници конкурса могу извршити увид у конкурсни материјал, код Комисије за спровођење конкурса.

Текст одлуке са табелом можете преузети овде.