РАЈКО РАДОВИЋ У „ГВАРНЕРИЈУСУ“

У препуној сали Центра лепих уметности „Гварнеријус“, 15. априла, публици се представио млади кантаутор из Лондона Рајко Радовић, који је са својим бендом (Katie Maddoks/вокал, Adrianne Wininsky/виолончело и Nick Ironside/клавир и гитара) извео нумере са албума “Poor as a church mouse”. Рајко Радовић је рођен у Лондону. За њега кажу да је кантаутор нежног и препознатљивог музичког израза. Наступао је у најбољим акустичним дворанама Велике Британије и САД.

Из општине Стари град, која је са „Гварнеријусом“ покровитељ манифестације, овом догађају су присуствовали Ана Даниловић, заменица председнице општине и чланови Општинског већа: Ристо Рацо, Слободан Петровић и Милан Мајсторовић.

Ово је био други, у циклусу хуманитарних концерата за помоћ деци у Свратишту у Крфској улици у Београду под називом ” Ми бринемо за децу из Свратишта – придружите се и ви!“ уметности „Гварнеријус“. Градска општина Стари град отворила је наменски рачун за уплате: 840 – 744151843 – 84, модел: 97, позив на број 44-018.