ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Градска општина Стари град расписује јавни позив за програм стручне праксе у Управи Градске општине Стари град. Програм је намењен студентима високошколских установа и дипломцима са пребивалиштем или боравиштем на територији града Београда. Други циклус програма стручне праксе одвијаће се у периоду од 1. октобра до 31. децембра 2021. године у просторијама Градске општине Стари град (Македонска 42).

Стручна пракса одвијаће се у следећим одељењима и службама општинске Управе:

ОДЕЉЕЊЕ ЗА СКУПШТИНСКЕ ПОСЛОВЕ, ПОСЛОВЕ ВЕЋА И ПРЕДСЕДНИКА
ОДЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ
ОДЕЉЕЊЕ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ И ПРОЈЕКТЕ РАЗВОЈА
ОДЕЉЕЊЕ ЗА ГРАЂЕВИНСКЕ ПОСЛОВЕ
ОДЕЉЕЊЕ ЗА ЗА БУЏЕТ И ФИНАНСИЈЕ
ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ И СТАМБЕНЕ ПОСЛОВЕ
ОДЕЉЕЊЕ ЗА КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ И КОМУНАЛНУ ИНСПЕКЦИЈУ
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ И УСЛУЖНИ ЦЕНТАР

Сви заинтересовани кандидати могу се пријавити до 15. септембра 2021. године у 22 часа, слањем своје радне биографије и следећег формулара (линк за преузимање) на мејл адресу: strucnapraksa@starigrad.org.rs са насловом ПРИЈАВА ЗА СТРУЧНУ ПРАКСУ.

О даљим корацима и процесу селекције, пријављени кандидати биће обавештени путем контакт података достављених у пријави.

По завршетку тромесечног периода, учесницима ће бити додељене потврде о успешно завршеном програму стручне праксе у Градској општини Стари град.

За све додатне инфомрације о програму, кандидати се могу обратити Услужном центру Градске општине Стари град (улаз из Нушићеве улице) или путем броја телефона 0800 07 77 75.