ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД: ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ДОДАТНЕ РАДОВЕ НА ТРГУ ПРОДУЖАВА У НЕДОГЛЕД!

Вучићев Весић је још једном свим грађанима Београда показао да има образ к’о ђон и да га, после маратонске, нестручне и преплаћене реконструкције Трга републике, није срамота да лаже о трајању додатних радова, те да их продужава у недоглед, по последњем, до 23. јануара 2020. године.

Свој образ је показао и када се на сва звона хвалио како је Трг реконструисан пре бесмисленог рока од 420 дана, затим кад је радницима за обртање коцки 13. септембра дао рок од 35 до 40 дана, који се, по само њему знаној рачуници, завршава 1. новембра, за када је најавио и објаву уговора са извођачима.

Уговор са Штрабагом, чије адвокате је послао у изгананство, не сме да покаже и најновији рок за „завршетак радова” на Тргу републике се не односи на реалне завршне радове, него на усклађивање уговора са крађом коју је Вучићев Весић спровео реконструишући централни престонички трг.

Грађани једва чекају да се саобраћај успостави на Тргу републике, али исто тако их занима текст уговора са извођачима, оба најављена за први дан новембра.

Када ослободимо Србију и када правосудни систем буде лишен притисака напредне камариле, Вучићев Весић ће одговарати за сва злодела која је учинио у Београду и сигуран сам да ће иза решетака имати добољно времена да сам напише још једну књигу о томе како је уништио Београд.