PREDSEDNIK OPŠTINE STARI GRAD: ZAMENIK GRADONAČELNIKA DODATNE RADOVE NA TRGU PRODUŽAVA U NEDOGLED!

Vučićev Vesić je još jednom svim građanima Beograda pokazao da ima obraz k’o đon i da ga, posle maratonske, nestručne i preplaćene rekonstrukcije Trga republike, nije sramota da laže o trajanju dodatnih radova, te da ih produžava u nedogled, po poslednjem, do 23. januara 2020. godine.

Svoj obraz je pokazao i kada se na sva zvona hvalio kako je Trg rekonstruisan pre besmislenog roka od 420 dana, zatim kad je radnicima za obrtanje kocki 13. septembra dao rok od 35 do 40 dana, koji se, po samo njemu znanoj računici, završava 1. novembra, za kada je najavio i objavu ugovora sa izvođačima.

Ugovor sa Štrabagom, čije advokate je poslao u izgananstvo, ne sme da pokaže i najnoviji rok za „završetak radova” na Trgu republike se ne odnosi na realne završne radove, nego na usklađivanje ugovora sa krađom koju je Vučićev Vesić sproveo rekonstruišući centralni prestonički trg.

Građani jedva čekaju da se saobraćaj uspostavi na Trgu republike, ali isto tako ih zanima tekst ugovora sa izvođačima, oba najavljena za prvi dan novembra.

Kada oslobodimo Srbiju i kada pravosudni sistem bude lišen pritisaka napredne kamarile, Vučićev Vesić će odgovarati za sva zlodela koja je učinio u Beogradu i siguran sam da će iza rešetaka imati doboljno vremena da sam napiše još jednu knjigu o tome kako je uništio Beograd.