ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД У ПОСЕТИ ОПШТИНСКОМ КОНТАКТ ЦЕНТРУ

Председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић и секретарка за социјалну заштиту Града Београда Наташа Станисављевић обишли су данас контакт центар за пружање информација у вези са имунизацијом у општини Стари град.

Марјановић је навео да је у општини Стари град од понедељка почео са радом општински контакт центар где грађани, позивом на број телефона 011/7852-999, могу да добију све неопходне информације у вези са пријављивањем за вакцинацију. Осим тога, оператери су на располагању  да пруже помоћ приликом пријављивања за вакцинацију на порталу еУправе за све суграђане који нису у могућности да то самостално ураде.

– Општина Стари град мисли на своје најстарије суграђане и зато смо за све оне који изразе жељу да приме вакцину, а нису у могућности да самостално дођу до пункта где ће се вршити вакцинација обезбедили превоз и пратњу волонтера – нагласио је Марјановић.

– Цела ова акција је заправо замишљена као логистичка подршка локалне самоуправе Министарству здравља, односно Влади Републике Србије када је у питању процес имунизације грађана. Ту смо да помогнемо нашим суграђанима и пружимо им све информације у вези са начином пријављивања за имунизацију. Број грађана који позива општинске кол центре је сваког дана све већи и до сада је обављено више од 10.000 позива, навела је Наташа Станисављевић и додала како се очекује све већи број суграђана заинтересованих за вакцинацију и у складу са тим укључивање још већег броја волонтера и оператера.