ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПОКЛОН-ВАУЧЕРИМА ЧЕСТИТАО ПРАЗНИК СТАРОГРАЂАНКАМА

Данас је међународни Дан жена. Тим поводом, председник општине Стари град, Марко Бастаћ изненадио је све Старограђанке, уручивши им поклон-ваучер на кућну адресу.

– Пре више од једног века, жене су се избориле за своја права – право на рад, право да воле, да се политички опредељују… До дан данас показало се да су управо жене вреднија, јача и правичнија целина. Не волим да користим реч „половина” јер, ако је неко комплетна личност, онда су то жене. С обзиром да знам да су све девојке, мајке, жене, баке свакондевно растрзане послом и обавезама, одлучио сам да свакој од њих поклоним по један третман у козметичком салону. Посла увек има, док времена издвојеног само за себе и не баш. Због тога се надам да ће им овај поклон бар мало значити – објаснио је Марко Бастаћ.

Председник је свим женама, не само Старограђанкама, пожелео да свакодневно, а не само осмог марта, имају право на свој глас, на своје да, али и не, да имају право да раде посао који желе, да воле онога кога одаберу, и оно што је најважније – да имају право на све на шта желе да имају право.

Јер, како је нагласио, све добро овог света ипак потиче управо од њих.

У поклон-ваучерима које су даме са Старог града добиле, налази се шест козметичких третмана. На житељкама Старог града је само да одаберу жељени третман и препусте се рукама професионалца.

– Право на овај поклон имају кориснице Староградске картице. С обзиром на то да се поклон може искористити у наредних месец дана (до осмог априла), оне суграђанке које немају отворену староградску картицу, могу то учинити сваког радног дана у Контакт-центру општине, и то бесплатно – истакао је Марко Бастаћ