ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ДВОРИШТА ДОРЋОЛСКОГ ВРТИЋА: ПОСАЂЕНО СЕДАМ СТАБАЛА ЛИПЕ У ВРТИЋУ „ЛИПА“

Након постављања нових справа и безбедне подлоге за игру деце, повољни временски услови и период вегетације искоришћени су како би у дворишту староградског вртића „Липа“ било посађено седам стабала липе.

Успешан завршетак реконструкције симболично су обележили председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић и директорка предшколске установе „Дечји дани“ Сања Лазовић, заједничком садњом стабла.

„Велико ми је задовољство што смо завршили оно што смо и обећали родитељима чија деца иду у овај објекат „Липа“, чиме смо омогућили безбедне и здраве услове за развој наших малишана. Током наредне године наставићемо са активностима на уређењу осталих дворишта староградских вртића“, изјавио је председник општине Радослав Марјановић и додао де ће фасада вртића „Липа“ бити такође обновљена наредне године, захваљујући Граду Београду који ће за ту намену издвојити нешто више од 8 милиона динара.

„Желим да изразим велику захвалност Градској општини Стари град за изузетну помоћ и подршку приликом обнове дворишта вртића „Липа“. Ове справе које смо добили ће само допринети да боравак деце буде безбедан, квалитетан и да они добро троше своју енергију које имају на претек“, рекла је Сања Лазовић директорка ПУ „Дечји дани”.

Подсећамо да су радови на уређењу дворишта иницирани су од стране родитеља, а Градска општина Стари град за то је издвојила 2 милиона и 480 хиљада динара.