ПОЛИЦАЈЦИ И ВАТРОГАСЦИ ОКТОБРА, НОВЕМБРА И ДЕЦЕМБРА 2009.

На данашњој седници Општинског већа Старог града, Мирјана Божидаревић, председница општине, наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за месеце октобар, новембар и децембар 2009. године.

За октобар месец, новчану награду у висини од 5.000 динара добили су припадници Речне полиције Ненад Узелац и Милан Миленковић.

Признање “Полицајац месеца” за новембар 2009. су Сања Цвјетковић, Сеад Бајрамовић и Славица Милетић из Полицијске станице „Стари град”; Милан Миленковић из „Речне полиције“ и ватрогасац Зоран Стојчић.

Најбољи у децембру прошле године били су Александар Зрдавески, Миломир Протић и Ана Величковић (ОУП „Стари град“); речни полицајац Александар Дмитровић, као и ватрогасац Јовица Грубић.

Општина Стари град традиционално, седам година за редом награђује најуспешније полицајце ОУП-а „Стари град“, као и припаднике „Речне полиције“ и Ватрогасне бригаде. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 300 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. Само у 2009. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је издвојила 240.000 динара.