ПОЧЕЛА ШКОЛА ЗА РОДИТЕЉЕ „МАМА И ТАТА СУ ЗАКОН”

У просторијама Установе културе „Пароброд” у среду, 20. септембра, одржана је прва у низу радионица у оквиру пројекта “Мама и тата су закон”.

Реч је о едукативним радионицама за родитеље деце школског узраста, које су припремили стручњаци из партнерске организације општине Стари град „IAN Telecentar”.

Циљ ових окупљања је да се пружи подршка и професионално саветовање родитељима који се у васпитавању деце суочавају са бројним изазовима и дилемама. На првој радионици дискутовало се о стиловима родитељства, односно о резултатима строгог, слабог и родитељства са љубављу и границама.

Маме и тате са Старог града окупљаће се сваке друге среде у УК „Пароброд” где ће моћи да се упознају са вештинама родитељства, развојним карактеристикама у различитим узрастима деце, начинима дисциплиновања деце, подстицањем лепог понашања…

Следеће окупљање је заказано за среду 4. октобар, а сви они који желе да учествују у бесплатним радионицама које организује општина Стари град могу се пријавити на број телефона Контакт центра 785-2-999.