ОПШТИНИ ЗАХВАЛНИЦА ЗА ХУМАНОСТ

У име општине Стари град, члан Општинског већа Зоран Млађеновић је данас у Дому Синдиката примио од председника невладине организације „ Наша деца“ Данила Кадијевића захвалницу за помоћ коју је општина додељивала овој организацији.

„ Од 2001. године од када постојимо као невладина организација, прва нам је изашла у сусрет и помогла општина Стари град, омогућивши нам бесплатно кориштење просторија у месној заједници „ „Калемегдан“, рекао је Данило Кадијевић, председник НВО „Наша деца“.

Подсетимо, општина Стари град је на последњој седници Општинског већа упутила новчану помоћ у износу од 29.000 динара за покриће дела трошкова одржавање VI Ликовне колоније особа са инвалидитетом „ Ковачица 2010“ која ће се одржати од 14. до 20. јуна ове године. Реч је о првој међународној Ликовној колонији јер ће у њеном раду учествовати деца са посебним потребама из Републике Словачке.

„ Ово је једна у низу невладиних организација које општина помаже. Опредељење општине Стари град и јесте да увек када јој финансијска ситуација дозвољава, помогне рад невладиних организација, а посебно оних које се баве особама са потребним потребама“, рекао је Зоран Млађеновић, члан Општинског већа ГО Стари град.