ОПШТИНА СТАРИ ГРАД АПЕЛУЈЕ: “ПОСТАВИТЕ КУТИЈУ, СПАСИТЕ ТЕОДОРИН ЖИВОТ”

Градска општина Стари град прикључила се данас акцији за помоћ деветогодишњој Теодори Врањешевић из Крагујевца која болује од акутне мијелоидне леукемије.

У холу општине постављена је кутија за прикупљање новчане помоћи како би Теодора што пре могла да оде на лечење у Универзитетску дечју клинику у Франкфурту. Овој деветогодишњој девојчици хитно је потребна трансплатација коштане сржи која кошта чак 350.000 евра!

– Дечји живот нема цену, с тога мислим да је постављање кутије за прикупљање помоћи Теодори најмања ствар коју смо могли да урадимо. Овим путем бих замолио и апеловао и осталим институцијама како у Београду, тако и широм Србије, да такође помогну Теодори. Јер, наше мало, некоме значи све. Овога пута, то “све” је, нажалост, један дечји живот којем место није између четири зида болничке собе – рекао је Марко Вастаћ, председник општине Стари град.

За борбу је преостало још јако мало времена, а девојчица неће бити оперисана док поменутој клиници не буде уплаћен целокупан новчани износ.

– Није за похвалу, али, свесни да живимо у земљи где се болесни лече смс порукама и донацијама, хајде да бар будемо сложни и предузимљиви када су наша деца у питању –закључио је Бастаћ.