НОВО ДВОРИШТЕ ВРТИЋА „СКАДАРЛИЈА“

Уређено је и у потпуности реконструисано и пето двориште вртића на Старом граду.
Најмлађи Старограђани који бораве у вртићу „Скадарлија”  добили су нови простор за боравак и игру на отвореном, које је опремљено, модерним и безбедним мобилијаром.
Ново двориште обишли су председник наше општине Радослав Марјановић, заменица градоначелника Града Београда Весна Видовић, секретар Секретаријата за образовање и дечју заштиту Града Београда Ненад Радић, а више о самом вртићу говорила  је директорка ПУ „Дечји дани” Сања Лазовић.
„Као што смо и обећали, настављамо са уређењем нашег Старог града, а посебно оних његових делова на којима наши најмлађи проводе највише времена. Данас смо у вртићу „Скадарлија и то је 5 двориште ПУ „Дечји дани“ које смо обновили. Подсећамо, поред уређења дворишта, у три вртића уређене су и фасаде. Показало се да кроз сарадњу општине и града можемо много тога да урадимо за наше вртиће. То је наша политика коју ћемо наставити и у наредном периоду“, поручио је председник Радослав Марјановић и најавио обнову другог дела дворишта овог вртића.

„Ово је важан пројекат за нас. Захвални смо нашој општини и граду Београду на помоћи и подршци у обнови дворишта вртића наше предшколске установе. Вртић „Скадарлија“ похађа 600 малишана и највећи је на Старом граду, можда и у Београду“, рекла је Сања Лазовић, директорка ПУ „Дечји дани“.

Погледајте како изгледа ново двориште цртића „Скадарлија“ ОВДЕ