НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ МЕСЕЦА АВГУСТА И СЕПТЕМБРА 2011.

У наставку редовне акције награђивања најбољих полицајаца и ватрогасца данас (13. октобра) је заменица председнице Градске општине Стари град Ана Даниловић уручила награде најуспешнијим припадницима МУП-а за августа и септембар 2011. године.
Признање “Полицајац месеца” за август и новчану награду у висини од 5 хиљада дунара припала је Биорац Далибору, Здравески Александру и Здравковић Жељку из Полицијске станице „Стари град”, Весић Славиши из „Речне полиције“, као и припаднику ватрогасне бригаде Михајловић Жарку.
Идентична признања за септембар, добили су: Благотић Наташа, Антић Саша и Јанковљевић Дејан из Полицијске станице „Стари град, затим речни полицајац Каровић Марко и ватрогасац Матић Зоран.
ГО Стари град већ девету годину за редом, награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 450 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. И у овој, 2011. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је из буџета издвојила 300.000 динара.