НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ МАРТА И АПРИЛА

Градска општина Стари град наставља да награђује најхрабрије и најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. На седници Општинског већа одржаној 26. маја, Мирјана Божидаревић, председница општине уручила је награде најбољим полицајцима и ватрогасцима за март и април 2011. године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара и незванично признање “Полицајац месеца” за март 2011 године, припали су Жељку Здравковићу, Небојши Миленковићу и Бобану Ивановићу из Полицијске станице „Стари град”, Милану Бојовићу из „Речне полиције“, као и припаднику ватрогасне бригаде Мирославу Маринковићу.

Истоветна признања за април ове године, добили су, Далибор Биорац, Десимир Весић и Амел Хаџифејзовић из Полицијске станице „Стари град; „“речни полицајцац“ Милан Остојић и ватрогасац Марко Јевремовић.

Општина Стари град традиционално, већ девету годину за редом награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 450 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. И у овој, 2011. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је из буџета издвојила 300.000 динара.