ЈАВНИ ПОЗИВ СТУДЕНТИМА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА И ДИПЛОМЦИМА ЗА ЛЕТЊУ ПРАКСУ У УСЛУЖНОМ ЦЕНТРУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД – РОК ЗА ПРИЈАВЕ ЈЕ 20.ЈУЛ

Градска општина Стари град расписује јавни позив за Летњу праксу за студенте високошколских установа и дипломце у Услужном центру општине Стари град.

Пракса је намењена студентима високошколских установа и дипломцима са пребивалиштем или боравиштем на територији града Београда.

Сви заинтересовани кандидати могу поднети пријаву до 20. јула, тако што ће послати пропратно писмо и биографију на мејл адресу:  usluznicentar@starigrad.org.rs са насловом ПРИЈАВА ЗА СТРУЧНУ ПРАКСУ.

За све додатне инфомрације заинтересовани се могу обратити лично у просторијама општинског Услужног центра (приземње општинске зграде, улаз из Нушићеве улице) или путем телефона на број 0800 07 77 75.

Летња пракса у Услужном центру је још једна прилика да се будући академски грађани упознају са функционисањем локалне управе и да у непоредном контакту са грађанима стекну неопходно искуство о раду јавног услужног сервиса староградске локалне заједнице.

Подсећамо да је у одељенима и службама Управе Градске општине Стари град, као и у УК „Пароброд“, у току пети, тромесечни циклус програма стручне праксе за студентe и дипломцe факултета Универзитета у Београду. Овај циклус стручне праксе је, након јавног позива и одабира кандидата, почео 15. маја и траје до 15. августа ове године.