ЛЕОНИДА И ОПШТИНА СТАРИ ГРАД: БЕСПЛАТАН ПРОГРАМ БРЗОГ ЧИТАЊА И СУПЕР ПАМЋЕЊА ЗА СТАРОГРАДСКЕ ОСНОВЦЕ

Београдски Институт за едукацију и лични развој Леонида, са седиштем на Теразијама 36, у сарадњи са општином Стари град, поклања староградским основцима, од другог до осмог разреда, бесплатан програм брзог читања и супер памћења.

Сертификовани, бесплатни програм учења најефикаснијих техника памћења и основних и напредних техника брзог читања, којима се ефикасност, квалитет и брзина учења и памћења битно унапређује, траје 4 недеље у просторијама Леониде, који се налази на Теразијама број 36. Едукативни простор је прилагођен деци овог узраста, а рад се одвија у малим групама.

Институт за едукацију и лични развој Леонида се већ пуних 12 година бави пружањем практичних знања која ће унапредити интелектуалне капацитете полазника. Леонида је најкомплетнија едукативна институција у региону која се бави интелектуалним развојем личности, тако да сва наша искуства у бројним програмима доприносе бољем квалитету сваког појединачно.

Институт Леонида је једина школа на Балкану која је сертификована лично од изумитеља мапа ума и највећег светског стручњака на пољу брзог читања и мемотехника Тони Бузана.

Најмлађи полазници програма су узраста од 6 година, а најстарији су већ професионалци у свом послу, тако да је институт своју понуду посебно прилагодио потребама различитих старосних група.

Број бесплатних места је ограничен. Пријаве се врше док се места не попуне, позивом на 065/3600063 или на и-мејл: leonidainstitut@gmail.com

Више информација о Институту за едукацију и лични развој Леонида можете добити на порталу www.leonida.rs